Servei de Taxi

El servei de taxi a la Cerdanya és el més antic dels nostres serveis. Tenim taxis ubicats als municipis de Puigcerdà, Alp i Guils de Cerdanya.

Estem capacitats per a fer serveis nacionals i internacionals tant per al servei de taxi com per al de xofer professional.

Disposem de la següent flota de taxis:

– OPEL VÍVARO. Mono-volum de 9 places

– MERCEDES VITO. Mono-volum de 9 places

– CITROEN C4. Vehicle de 7 places

– MERCEDES E-320. Vehicle de 5 places luxe

– CITROEN GRAN PICASSO C4. Vehicle de 5 places

Servei d’Ambulàncies

Amb experiència de més de 20 anys en el sector del transport sanitari. Ens avala el contracte d’exclusivitat que hem tingut durant 6 anys amb el Servei Català de la Salut com a transport amb ambulància a la comarca de La Cerdanya. Les pràctiques sanitàries s’estenen a l’assistència en carretera, així com als serveis preventius i assistencials a les estacions d’esquí.

Estem situats en una ubicació geogràfica estratègica, al centre d’una amplia zona turística que compren Catalunya, Andorra i França.

Atenem en quatre idiomes: Català, castellà, francès i anglès.

L’ambulància, classificada com a Tipus III, és un vehicle Ford Transit TD, equipada interiorment amb dos seients, llitera i mobiliari amb les últimes novetats en funcionalitat. Disposa de pneumàtics especials per a la conducció sobre la neu, i de cadenes.